10% Rabat Første Måned
Dage
Timer
Minutter
Sekunder
NEW10

Web hosting start Print

• 39

Hvad betyder udtrykket "navneserver"?

I enkle vendinger spiller navneservere en afgørende rolle i at organisere og dirigere internettrafik. Forestil dig dem som digitale skilte, der leder anmodninger og data til de korrekte destinationer på det store internetlandskab. Når du indtaster en webadresse i din browser, sikrer navneservere, at din anmodning sendes til den passende server, der hoster den tilsvarende hjemmeside. De fungerer som afgørende komponenter i den sømløse funktion af internettet, hvilket letter effektiv og præcis ruting af information på tværs af det digitale rige.

Hvad er proceduren for at tilføje en navneserver fra min domæneregistrator?

Proceduren varierer afhængigt af den domæneregistreringsplatform, du bruger. Vi anbefaler, at du konsulterer din domæneregistrators supportdokumentation for instruktioner om tilføjelse af navneservere eller kontakter deres supportteam for hjælp. Her er vejledninger til nogle populære domæneregistratorer om tilføjelse eller udskiftning af navneservere.

Hvilke navneservere bruger FlaxHosting?

For at aktivere vores webhostingtjenester, opdater venligst dine domænenavneservere til følgende:

ns1.webservercp.com

ns2.webservercp.com

ns3.webservercp.com

ns4.webservercp.com